Strandbergsmetoden


Detta innebär att vi utgår ifrån dig som kund i vårt arbete. Vi arbetar genomgående med dig och dina assistenter. Att finnas där i din/er närhet. Vi kommer att om så önskas, ha regelbunden kontakt med både Brukare och assistenter via telefon. 1 gång i månaden görs hembesök, för att bland annat hämta räkningsblad, tidsredovisning, samt att lämna eventuella hjälpmedel som kan behövas i arbetet mm. Då finns också möjlighet att ha ett kortare möte om det behövs med Brukaren, detta besöks bokas givetvis på förhand tillsammans med Brukaren, och är självklart inget krav om brukaren vill lägga upp det på annat sätt.
Vi kommer att ha regelbundna möten, och Brukarna kan då komma med punkter som man vill att vi tar upp med assistenterna.
Som människor är vi alla olika. Därför kommer assistansen att anpassas efter önskemål som just du vill ha det.

Vår vision är? Det finns idag inget skäl till att acceptera en nedsatt livskvalité för att man är funktionshindrad. Vår strävan är inte att bli störst, utan att bli BÄST.

För oss på Strandbergs respekterar vi Dig och Dina val.

Vi lägger ingen värdering eller åsikt på hur Du vill ha Ditt liv! Dina assistenter verkar för att följa Dina behov och önskemål. Du ska med andra ord själv styra VAD Du vill göra, NÄR du vill, och HUR Du vill. Du ska kunna leva som just Du vill! inom dem ramar och förordningar som finns.