Kund hos oss

Hur ska du välja anordnare?

Det finns ett stort antal assistansanordnare att välja mellan, stora som små. Storleken i sig säger inget om det är en bra eller dålig verksamhet. Dessutom kan en anordnare vara bra för någon annan men ändå inte passa dig så bra. På Strandbergs är det viktigaste att vi kan skapa bra assistans tillsammans, inte att du blir kund till varje pris.

Vår målsättning

Vi har i dagsläget ca 8-10 brukare, och vi satt en intern gräns på att max ha ca 15 brukare. detta för att behålla det personliga som är just det som utmärker Strandbergs från andra aktörer. Vi anpassar allt efter kundens önskemål, och vår målsättning är att våra kunder skall trivas med den assistans de får av oss och att de ska känna att vi finns till för dem på deras villkor. Detta bland annat genom att låta våra kunder själva välja personal och hur arbetet skall utföras.
Dina assistenter ska möjliggöra för Dig att leva det liv Du själv vill ha:

  • Se till att Du har det tryggt och bra
  • Att Du får den hjälp Du behöver

Vi tar ett helhetsansvar för Din assistans. Du har alltid full inblick i vad som görs. Du styr själv hur mycket eller lite stöd/hjälp du vill ha i din assistans. Vi arbetar efter FK’s riktlinjer och följer de lagar och avtal som reglerar LSS och LASS.

Du ska kunna lita på att Dina assistenter står upp för dig i alla lägen

  • Beaktar tystnadsplikten
  • Respekterar Ditt självbestämmande
  • Bistår Dig på ett respektfullt sätt

Vi tar det fulla arbetsgivaransvaret för Dina assistenter

  • Vi rekryterar Dina assistenter
  • Handleder Dina assistenter
  • Ger Dina assistenter en bra lön
  • Tar hand om Dina assistenter så att de stannar hos dig

t.ex. vägledning, rekrytering, personalmöten och utbildningar. Vi vill vara ett personalvänligt företag, för vår erfarenhet säger att när personalen trivs, gör de ett suveränt jobb, vilket leder till du att som Brukare får högre livskvalitet.

Bokslut och nyckeltal

Kopiera länken nedan och klistra in i din webläsare för att se Strandbergs Bokslut och nyckeltal. Vi är öppna med allt och uppmanar, alla brukare att vara noga med valet av anordnare. det är trots allt ditt liv det handlar.

http://www.ratsit.se/5568616238-Strandbergs_Personlig_assistans_AB